Un nou lloc pel Món de la Xirimita

Ben trobats els que ja éreu habituals del bloc. Benvinguts els que no el coneixíeu.

Dues avinenteses han fet que torne a reprendre el bloc: Haver estat convidat per l’Ametler per ser una secció d’aquest digital i haver tornat a fer xirimites.

Des que vaig esborrar les entrades en el bloc i vaig deixar de publicar de noves, molt amics, coneguts i saludats m’ha preguntat per què ho havia fet: les dues coses. Mai he tingut una resposta clara que donar-los i no la tinc ara.

Estar allotjat en un digital de La Marina m’ha esperonat a una segona etapa del bloc i haver tornat a fer xirimites també.

De l’Ametler.cat poques coses puc dir-vos i vosaltres mateixos podreu jutjar. De fer xirimites tinc una història que contar. Una llarga història que aniré publicant a poc a poc, o tot de colp; ja vorem.

Una altra volta: ben trobats i benvinguts.