8 xiquets sahrauís que passen l’estiu a la Vila visiten l’Ajuntament

8 xiquets sahrauís que passen a l’estiu en famílies d’adopció a la Vila Joiosa han visitat avui l’Ajuntament i han estat rebuts per l’alcalde, Andreu Verdú i la regidora, Marta Sellés, qui els ha lliurat un petit obsequi.

Els xiquets, igual que els que han acudit en anys anteriors, pertanyen al programa ‘Vacances en pau’ organitzat per la Coordinadora d’Associacions Solidàries amb el poble Sahrauí d’Alacant. Els responsables de l’Associació de Solidaritat amb el Poble Sahrauí de la Vila Joiosa i els familiars dels xiquets s’han acostat també al Consistori.

Els vuit xiquets, 6 xiquetes i dos xiquets, van arribar el passat 4 juliol i marxaran el proper 3 de setembre. Durant la seva estada els menors han compartit molts moments amb les famílies, han realitzat excursions i conegut la Vila i voltants. A més, les famílies els han portat al metge per realitzar-li reconeixements que no es fan al seu país.

“Voldria destacar i agrair la tasca de l’Associació de Solidaritat amb el Poble Sahrauí de la Vila Joiosa, igual que la solidaritat de les famílies que un any més fan que aquests xiquets puguin tenir unes dignes vacances. Espero que el proper any siguin més les famílies que participin en aquest bonic programa “ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.