Calp obre el termini per sol·licitar els ajuts a l’ensenyament i transport del curs 19/20

Els alumnes calpins de batxillerat, FP, ensenyaments artístics així com d’estudis universitaris poden sol·licitar els ajuts a l’ensenyament i transport corresponents al curs 2019/2020.

 

Aquests ajuts tenen com a finalitat sufragar les despeses de matrícula, allotjament i / o compra de material didàctic. Podran sol·licitar-les tots aquells estudiants de batxillerat de primer i segon curs en totes les modalitats, Formació Professional de grau mitjà i superior, ensenyaments artístics professionals, ensenyaments artístics professionals i superiors, ensenyaments universitaris de grau, màster i doctorat i ensenyaments universitaris a distància (UNED i online) en totes les modalitats que es desenvolupin en centres oficials públics així com els privats concertats, situats tant a Calp com fora del seu terme municipal.

 

Aquest any l’import total de les ajudes ascendeix a 105.970,00 € i la quantia màxima de les ajudes individualitzades per als diferents ensenyaments serà un 10 per cent superior a la de convocatòries anteriors.