L’Ajuntament de Calp contracta onze joves

L’Ajuntament de Calp contractarà a 11 persones dins dels programes de foment d’ocupació per a joves EMCUJU i EMPUJU de Labora (antic SERVEF). L’objectiu d’aquestes ajudes és facilitar la inserció laboral de joves desocupats menors de 30 anys oferint-los una oportunitat laboral.

Aquesta és el quart any en què el consistori calpí sol·licita aquestes ajudes que estan cofinançades pel Fons Social Europeu i que s’engloben dins del Programa Operatiu de Garantia Juvenil. En aquesta edició rebrà un total de 212.277,77 euros a través d’aquests dos programes dirigits a joves tant qualificats (EMCUJU) com no qualificats (EMPUJU).

Dels 10 contractes, cinc es corresponen a llocs de treball del programa EMCUJU per al qual s’ha rebut una subvenció de 101.868,89 euros. En concret enguany es contractarà a un arquitecte, un treballador social, un biòleg, un educador infantil i un tècnic de turisme. Es tracta d’un contracte en

Els altres sis contractes es correspondran al programa EMPUJU. Enguany està prevista la contractació de dos auxiliars administratiu i quatre peons i en aquest cas es realitzarà un contracte de treball temporal per obra o servei determinat. Per a dur a terme aquestes contractacions s’ha rebut 110.408,88 euros.

Aquests programes estan dirigits a joves majors de 16 anys i menors de 30 inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Totes les persones que vulguen accedir a aquest procés selectiu hauran d’estar registrades tant en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana com inscrites en Labora. Labora serà la que realitze l’oferta genèrica i seleccione les candidatures.