20 anys de l’Aula de l’Experiència de la UMH a Altea i visita del conseller Rafel Climent

En la vesprada d’ahir donava inici el curs 2019-2020 de les Aules de l’Experiència de la Universitat Miguel Hernández a Altea. Un projecte que en la present edició compleix 20 anys d’existència i en el qual Altea ha participat des del seu origen. Així ho ha recordat l’edil de Cultura, Aurora Serrat, que assistia a aquesta inauguració acadèmica, acompanyada per la Vicerectora Adjunta de Cultura i Extensió, Esther Fuentes.

Serrat donava la benvinguda al centenar d’alumnes que enguany s’han inscrit en el curs. Un número rècord de participació que indica l’excel·lent salut amb la qual compta el projecte Sabiex de la UMH.

En la seua intervenció, Aurora Serrat ha destacat el gran nombre d’alumnes matriculats, 102, i el treball que des de l’àrea de Cultura s’ha realitzat perquè la iniciativa arribe a la població.

“Aquesta és una oportunitat que se li dóna a majors de 55 anys per a continuar formant-se, aprendre o recordar allò que van estudiar en el seu temps i és molt gratificant veure la il·lusió amb la qual vénen i el grup humà que es crea, ja que a més d’assistir a les classes, realitzen excursions i activitats que els motiva”, declarava l’edil de Cultura, qui concloïa manifestant l’aposta de l’Ajuntament per aquesta mena d’iniciatives culturals, educatives i socials.

Per part seua, Esther Fuentes comentava que “enguany celebrem el 20 aniversari de les Aules de l’Experiència i Altea va ser pionera juntament amb Elx i Benidorm. Cada any es nota l’increment de les persones interessades el programa, però enguany s’arriba a un màxim aconseguit amb més de 100 persones. Alguna cosa que a la UMH li satisfà perquè és un programa que a més de l’interés que té per la part de l’aprenentatge, té un interés social que ens obliga a més a organitzar una sèrie d’accions culturals al voltant d’ell com a eixides culturals, programes d’acompanyament, etc. i en això estem”.

La Vicerectora Adjunta de Cultura i Extensió ha anunciat que enguany, en el 20 aniversari, la UMH ha preparat alguna sorpresa per als alumnes, que aniran coneixent al llarg del curs.

Visita del conseller d’Economia, Rafael Climent

 Una comitiva municipal encapçalada pel primer tinent d’Alcalde, Diego Zaragozí; i els regidors de Comerç, Miguel De la Hoz; Recursos Humans, Rafael Ramón; i la regidora de Turisme, Xelo González, han donat este matí la benvinguda al conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, que participa a les jornades ‘’Juguetes pre-show 2019’’.

Altea acull del 5 al 8 de novembre, concretament a l’hotel SH Villa Gadea, la quarta edició del Programa de ‘’Juguetes pre-show 2019’’ que organitza la Asociación Española de Fabricantes de Juguetes.

El conseller, qui ha destacat la celebració a Altea d’aquest ‘’important encontre’’ entre fabricants i proveïdors del sector dels joguets, ha compartit impressions amb els regidors alteans i qüestions d’interès per a la nostra localitat.

Durant estes jornades es valoren les necessitats del sector, estratègies de venda i d’exportació. ‘’Per això, -afirmava Climent-, des de la conselleria donem suport al sector del joguet tan important al nostre territori i per a l’economia valenciana’’.